drgybiro bejegyzései

Friss info: Kedves Kollégák! Új év – új NLP-képzés, vírusmentesen, ONLINE is, ha szükséges! Havonta egy hétvégi (szo: 10-17 és vas: 9-16 óráig) időbeosztással. E képzés alapvetően kiképző pszichoterapeuta által végzett önismereti – elméleti és gyakorlati – képzés. “Önismeret és NLPt-módszerek szerves egységben”

Kedves Kollégák! A távolság nem számít, online sok utazási időt spórolunk meg! NLP-NLPt önismereti csoport ,még néhány hely szabad. Kezdetekben valószínű online formában!!! ZOOM! Módszertanilag az Erickson-i hipnoterápia és az NLP-NLPt önismereti, önfejlesztő  módszereit használjuk. Az önismereti élményeket követően kognitív … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | Szóljon hozzá most!

Pollen allergiák pszichológiai kezelése – kutatása a Károli Egyetem Pszichológiai Intézetében

Riportfilm az allergiáról dr. Biró – dr. Balogh – Betlen János MTV Ma reggel Allergia – pszichés eredetű is lehet? Az alábbi felhívás egy ingyenes segítő programot hirdet, egyetemi kutatási háttérrel. Kérlek Benneteket, hogy osszátok meg ismerőseitekkel, hogy eljusson azokhoz, … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | Szóljon hozzá most!

Az NLP-NLPt kezdő tréning-szeminárium tematikája:

1/. Az utilizáció elve  és gyakorlata az emberi kommunikációban, a másik személy megközelítési módjai (“hozzáférési kulcsok”) Ø        A „ térkép nem azonos a területtel”, azaz  a kliens világszemléletének megértése  és    felhasználása a kommunikációban Ø       Az érzékszervi nyelv használata, a … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | Szóljon hozzá most!

Robert Dilts ajánlása

To Gyula, I appreciate your passion, your creativity and your vision. You are truly helping to create a world to which people want to belong. I know you will continue to bring NLP to Hungary with Quality and Integrity! Congratulations, … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | Szóljon hozzá most!