Nincs kategorizálva kategória bejegyzései

Eljött az idő: megint új 150 órás NLP-NLPt sajátélményű, önismereti csoport 2017. február 11-12-én indul. Havonta egy hétvégi (szombat 10-17 és vasárnap 9-16 óráig) időbeosztással. “Önismeret és módszer szerves egységben”

A honlap szerkesztés alatt! Új NLP-NLPt practitioner önismereti csoport időpontjai: jelentkezés: telefonon –  +3620 9615 226 számon. emailben – drgybiro@t-online.hu vagy birogyulanlp@gmail.com vagy Bárki jelentkezhet. Minden jelentkezővel a csoportba kerülés előtt felvételi interjút készítünk! E képzés alapvetően kiképző pszichoterapeuta által … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | Szóljon hozzá most!

Pollen allergiák pszichológiai kezelése – kutatása a Károli Egyetem Pszichológiai Intézetében

Riportfilm az allergiáról dr. Biró – dr. Balogh – Betlen János MTV Ma reggel Allergia – pszichés eredetű is lehet? Az alábbi felhívás egy ingyenes segítő programot hirdet, egyetemi kutatási háttérrel. Kérlek Benneteket, hogy osszátok meg ismerőseitekkel, hogy eljusson azokhoz, … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | Szóljon hozzá most!

Az NLP-NLPt kezdő tréning-szeminárium tematikája:

1/. Az utilizáció elve  és gyakorlata az emberi kommunikációban, a másik személy megközelítési módjai (“hozzáférési kulcsok”) Ø        A „ térkép nem azonos a területtel”, azaz  a kliens világszemléletének megértése  és    felhasználása a kommunikációban Ø       Az érzékszervi nyelv használata, a … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | Szóljon hozzá most!

Robert Dilts ajánlása

To Gyula, I appreciate your passion, your creativity and your vision. You are truly helping to create a world to which people want to belong. I know you will continue to bring NLP to Hungary with Quality and Integrity! Congratulations, … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | Szóljon hozzá most!